Φαρμακείο Σιταρίδου 2310 65 55 66
Το καλάθι μου

Τρόποι Παραγγελίας


Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

 

1) Παραγγελία από τον ιστοχώρο-web site μας skgpharmacy.gr

Η παραγγελία από τον ιστοχώρο μας, είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (24 ώρες) επί επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Προσθέστε τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι σας. Συνεχίστε με τις αγορές σας ή επιλέξτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας (checkout). Κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενο του καλαθιού σας, να προσθαφαιρέσετε οποιοδήποτε προϊόν ή/και να αυξομειώσετε την ποσότητα του οποιαδήποτε στιγμή.

Προτείνεται η εγγραφή σας ως μέλος, ώστε να εμφανίζονται αυτόματα τα στοιχεία σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, να εξοικονομείτε χρόνο, αλλά και να εκμεταλλεύεστε τις τακτικές προσφορές που απευθύνονται στα μέλη μας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα ειδοποιήστε για την εξέλιξή της.

 

2)Παραγγελία μέσω τηλεφώνου:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 65 55 66 κατά τις ημέρες και ώρες:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 9.30 – 14.00 & 17.00 – 21.00

Σε αυτήν την περίπτωση η εκτέλεση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα και τα προϊόντα παραδίδονται προς αποστολή αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη, εφόσον είναι σε διαθεσιμότητα.  Θα σας ζητηθεί από το κατάστημά μας το προσωπικό σας e-mail και ένας τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ.

 

3)Παραγγελία μέσω e-mail

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω e-mail στο info@skgpharmacy.gr δίνοντας μας τον κωδικό / ονομασία προϊόντος , στοιχεία επικοινωνίας και κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

 

Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως αυτές εμφανίζονται στον ιστοχώρο skgpharmacy.gr, ισχύουν μόνο για παραγγελίες με έναν εκ των ανωτέρω τρόπων.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ίδιες με αυτές του φυσικού καταστήματος, διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις.

Η σύμβασή σας με την εταιρεία μας, θεωρείται κατηρτισμένη αποκλειστικά και μόνο αφού λάβετε σχετικό e-mail «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από την εταιρεία μας (ή τηλεφωνική ειδοποίηση σχετικού περιεχομένου). Οι συμβαλλόμενοι με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουν υποχρεωτικά έγκυρο e-mail τους κατά την παραγγελία προϊόντων.