Φαρμακείο Σιταρίδου 2310 65 55 66
Το καλάθι μου

PHILIPS SONICARE ProResults Ανταλλακτικα 2τμχ

Διαθέσιμο
Special Price 19,26 € Regular Price 22,67 €
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Μπορείτε να κερδίσετε 15 Πόντους εάν κάνετε εγγραφή
Αγοράστε το με
1926
πόντους

Διαθέτει καμπυλωτό προφίλ, ώστε να εφαρμόζει φυσικά στο σχήμα των δοντιών σας και να καθαρίζει τις δυσπρόσιτες περιοχές.

PHILIPS SONICARE ProResults Ανταλλακτικα 2τμχ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μεγαλύτερη απόδοση Philips Sonicare

Η κεφαλή βουρτσίσματος Sonicare της Philips διαθέτει καμπυλωτό προφίλ, ώστε να εφαρμόζει φυσικά στο σχήμα των δοντιών σας και να καθαρίζει τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Αφαιρεί έως και 2 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.

Αυτή η κεφαλή βουρτσίσματος αφαιρεί έως και 2 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα σε σύγκριση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες

Σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν την κίνηση sonic

Οι κεφαλές βουρτσίσματος Philips Sonicare αποτελούν σημαντικό στοιχείο της βασικής τεχνολογίας μας, καθώς δονούνται με υψηλή συχνότητα και μεγάλο πλάτος κύματος κάνοντας περισσότερες από 31.000 παλινδρομήσεις ανά λεπτό. Η ασυναγώνιστη τεχνολογία sonic μεταφέρει την ενέργεια από τη λαβή μέχρι την κεφαλή. Η κίνηση sonic ωθεί με δύναμη το υγρό βαθιά ανάμεσα στα δόντια και στη γραμμή των ούλων, για τέλειο και απαλό καθαρισμό κάθε φορά

Λειτουργεί με οποιαδήποτε κουμπωτή οδοντόβουρτσα Philips Sonicare

Αυτή η κεφαλή κουμπώνει και αποσπάται από τη λαβή της οδοντόβουρτσας, για σταθερή εφαρμογή και εύκολη συντήρηση και καθαρισμό. Ταιριάζει σε όλες τις οδοντόβουρτσες Philips Sonicare εκτός από την PowerUp Battery και την Essence.

Συμβάλλει στην καθημερινή φροντίδα της στοματικής υγιεινής

Όπως όλες οι αυθεντικές κεφαλές Philips Sonicare, αυτή η κεφαλή είναι ασφαλής για τα δόντια και τα ούλα. Κάθε κεφαλή υποβάλλεται σε ελέγχους ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται η απόδοση και η ανθεκτικότητά της.

Υπενθύμιση αντικατάστασης για βέλτιστο καθαρισμό

Αν και μπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, οι κεφαλές χάνουν τη σκληρότητά τους και φθείρονται σταδιακά μετά από μερικούς μήνες κανονικής χρήσης. Αυτή η κεφαλή έχει μπλε τρίχες που ξεθωριάζουν και γίνονται λευκές, ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να την αντικαταστήσετε. Ιδανικά, η κεφαλή της οδοντόβουρτσας πρέπει να αντικαθίσταται ανά τρεις μήνες.
SKU: SKG1189
Brand: PHILIPS SONICARE
Βάρος: 0,10
Barcode: 8710103633075
ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ
Αξία Παραγγελίας

Κόστος Μεταφορικών

έως 2kg

Αντικαταβολή

Κόστος Μεταφορικών

για κάθε επιπλέον kg

Έως 38,99€ 2,50 € 2,00 € 1,00 €
Από 39,00€ Έως 99,99€ ΔΩΡΕΑΝ 2,00 € 1,00 €
Άνω των 100,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 1,00 €