Φαρμακείο Σιταρίδου 2310 65 55 66
Το καλάθι μου

INPA ITEM K.O. POUX 100ml

Εκτός αποθέματος
Brand INPA
Special Price 12,42 € Regular Price 19,10 €
μη διαθέσιμο
Μπορείτε να κερδίσετε 15 Πόντους εάν κάνετε εγγραφή

Αντιφθειρική προστασία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

INPA ITEM K.O. POUX 100ml
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βγάλτε KnockOut ψείρες & κόνιδες με το K.O.Poux!

Άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς τη χρήση χημικών φθειροκτόνων.

Το K.O. Poux Gel αποτελεί μία πρωτοποριακή αντιφθειρική θεραπεία που σας απαλλάσσει από ψείρες και κόνιδες  με την μοναδική μηχανική δράση της “ασφυξίας”. Είναι δερματολογικά ελεγμένο για ασφαλή χρήση από την ηλικία των 6 μηνών και άνω. Το K.O. Poux δεν περιέχει χημικά φθειροκτόνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά όσες φορές χρειασθεί καθώς οι ψείρες δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στα συστατικά του.

Το K.O. Poux αποτελεί  την πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα συνηθισμένα χημικά / τοξικά αντιφθειρικά φάρμακα.

Η συνδυαστική δράση των συστατικών του K.O. Poux εγκλωβίζει τις ψείρες οι οποίες κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αφυδατώνονται, ασφυκτιούν και πεθαίνουν.

Το K.O. Poux δημιουργεί μία θρεπτική μάσκα ειδικά σχεδιασμένη να παραμένει στα μαλλιά χωρίς να στάζει και να λερώνει. Μετά την εφαρμογή του αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Κ.Ο. Poux είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό με μία μόνο χρήση και μία επαναληπτική ύστερα από 5 -7 ημέρες για προληπτικούς  λόγους.
SKU: SKG871
Brand: INPA
Βάρος: 0,14
Barcode: 3700138610207
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 Εφαρμόστε την ίδια ημέρα σε όλα τα άτομα που έχουν προσβληθεί ώστε να μειωθεί η πιθανότητα επαναμόλυνσης.

Απλώστε σε στεγνά μαλλιά ικανοποιητική ποσότητα Κ.Ο. Poux έως ότου καλυφθούν όλα τα μαλλιά και το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε με ελαφρύ μασάζ ιδιαίτερα στις περιοχές γύρω από τα αυτιά, το μέτωπο και τον αυχένα.

Αφήστε το προϊόν να δράσει για 30-40 λεπτά ενώ χτενίζετε αργά και προσεκτικά από τις ρίζες προς τις κορυφές των μαλλιών με το ειδικό χτενάκι που περιέχει η συσκευασία για να απομακρύνετε τις νεκρές ψείρες και κόνιδες. Για την αποφυγή επαναμόλυνσης να καθαρίζετε το ειδικό χτενάκι ύστερα από κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Ξεβγάζεται το K.O. Poux Gel με χλιαρό νερό και στη συνέχεια λούζετε  με το συνηθισμένο σαμπουάν που χρησιμοποιείτε.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο υπό ιατρική επίβλεψη. Για χρήση από 6 μηνών και άνω. Απολύτως ασφαλές. Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Άοσμο, δεν λιπαίνει τα μαλλιά, ΧΩΡΙΣ χημικά φθειροκτόνα, ΧΩΡΙΣ Paraben και χρωστικές.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ
Αξία Παραγγελίας

Κόστος Μεταφορικών

έως 2kg

Αντικαταβολή

Κόστος Μεταφορικών

για κάθε επιπλέον kg

Έως 38,99€ 2,50 € 2,00 € 1,00 €
Από 39,00€ Έως 99,99€ ΔΩΡΕΑΝ 2,00 € 1,00 €
Άνω των 100,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 1,00 €