Φαρμακείο Σιταρίδου 2310 65 55 66
Το καλάθι μου

INPA ITEM K.O. LENTES Repulsif Baume Decolleure 100ml

Εκτός αποθέματος
Brand INPA
Special Price 10,73 € Regular Price 16,50 €
μη διαθέσιμο
Μπορείτε να κερδίσετε 15 Πόντους εάν κάνετε εγγραφή

Διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κονίδων από τα μαλλιά

INPA ITEM K.O. LENTES Repulsif Baume Decolleure 100ml
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 Ολοκληρωμένη φυσική απωθητική προστασία με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, μυρτιάς, φασκομηλιάς, τούγιας και δυόσμου.

Το K.O. Lentes διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κονίδων από τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα έχει και άριστη απωθητική δράση αποτρέποντας την επαναμόλυνση του τριχωτού της κεφαλής. Η χρήση του προτείνεται συμπληρωματικά στη βασική αντιφθειρική θεραπεία. Περιέχει:

  • Σύμπλεγμα από φυτικά αιθέρια έλαια που διαλύει το συγκολλητικό υλικό με το οποίο οι κόνιδες  προσκολλώνται στο στέλεχος της τρίχας και διευκολύνει την απομάκρυνση τους από τα μαλλιά.

  • Αιθέριο έλαιο μυρτιάς με αποδεδειγμένα άριστη απωθητική αντιφθειρική δράση.    H αποτελεσματικότητα του γίνεται άμεσα αντιληπτή και έχει μεγάλη διάρκεια.

  • Έλαια πυρήνων βερίκοκου και βαζελίνης που βοηθούν στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και ενισχύουν την  τρίχα με ένα προστατευτικό φιλμ που μειώνει την ικανότητα των κονίδων να προσκολλώνται στα μαλλιά.

  • Φυτικά προστατευτικά εκχυλίσματα που βοηθούν τα μαλλιά να παραμείνουν μαλακά και λαμπερά με  αποτέλεσμα το styling να γίνεται πιο εύκολα χωρίς να καταστρέφεται η τρίχα.

Η αποτελεσματικότητα του K.O. Lentes δοκιμάστηκε σε δημοτικό σχολείο με την επίβλεψη και τον έλεγχο ιατρού δερματολόγου. Όταν άρχισε το test, υπήρχαν 5 παιδιά με ψείρες και 45 χωρίς ψείρες. Η δοκιμασία διήρκεσε 5 ημέρες και κανένα από τα 45 παιδιά που χρησιμοποίησαν το K.O. Lentes δεν κόλλησε ψείρες, παρά την καθημερινή επαφή τους με τα 5 παιδιά που είχαν ψείρες.
SKU: SKG885
Brand: INPA
Βάρος: 0,15
Barcode: 3700138610191
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συμπληρωματικά στην αντιφθειρική θεραπεία: Μετά τη χρήση του Item K.O. Poux ή άλλου αντιφθειρικού προϊόντος, απλώνετε το K.O. LENTES σε καθαρά βρεγμένα μαλλιά. Κάνετε μασάζ έως ότου καλυφθούν όλα τα μαλλιά ομοιόμορφα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον αυχέν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ
Αξία Παραγγελίας

Κόστος Μεταφορικών

έως 2kg

Αντικαταβολή

Κόστος Μεταφορικών

για κάθε επιπλέον kg

Έως 38,99€ 2,50 € 2,00 € 1,00 €
Από 39,00€ Έως 99,99€ ΔΩΡΕΑΝ 2,00 € 1,00 €
Άνω των 100,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 1,00 €